Verhalen

Wim Pol
Functie: voorman
Werkzaam bij Hardeman Kelderbouw sinds 2008

Het verhaal van Wim

Ik ben werkzaam als voorman kelderbouwer bij Hardeman. Als voorman stuur je een ploeg aan van 3 tot 4 man en is je voornaamste taak ervoor te zorgen dat het lekker loopt op de bouw. Je leest als voorman de tekeningen en houdt de planning in de gaten. Op basis daarvan stuur je het team aan. Als voorman werk je zelf ook gewoon mee als kelderbouwer.

Ik vind het werk heel afwisselend. De ene keer ben je een vloer aan het maken, dan weer wanden, de keer erop aan het ontkisten. Het mooiste vind ik dat je een kelder helemaal van begin tot eind kunt maken.

Ik heb hiervoor in de bouw gezeten, werkzaam als timmerman bij een bouwbedrijf. Op een gegeven moment had mijn vorige werkgever geen voldoende werk meer, dus werd ik uitgeleend aan Hardeman Kelderbouw. Nou, dat is zo goed bevallen dat ik hier ben gebleven. Het is iets “ruwer” werk, maar het bevalt mij heel goed. Om bij Hardeman te kunnen werken moet je gemotiveerd zijn en echt wel willen werken. Logisch nadenken en praktisch inzicht is wel een vereiste vind ik.

Als collega’s onder elkaar sluiten we elke vrijdag af in de kantine, dat is altijd gezellig met elkaar. Hardeman is goed voor het personeel, je moet zeker hard werken, maar je inzet wordt gewaardeerd en goed beloond. En als er privé-dingen zijn, dan proberen ze daar altijd in mee te denken of te helpen waar dat mogelijk is.

Hardeman is een fijn bedrijf om voor te werken. Goeie werkgever, de sfeer is altijd goed, mensen waarmee je werkt zijn collegiaal. Ik denk dat mensen hier graag werken omdat alles goed geregeld is. Spullen, materialen en gereedschap zijn allemaal goed geregeld. Daarnaast is het zo dat je echt iets moois maakt, waar je trots op kunt zijn.

Net als Wim aan de slag bij Hardeman?

Klik HIER voor onze openstaande vacatures!