VACATURE WERKVOORBEREIDER / CALCULATOR

Draag jij zorg voor goed geregelde projecten? Dat begint met een goede voorbereiding. Daarom zoeken wij een werkvoorbereider / calculator.

 

Wat ga je doen?

● Je verwerkt offerte-aanvragen

● Zelfstandig calculeren van diverse kelder (onder woningen, zwembaden, parkeerkelders, mestkelder en ander betonwerk)

● Opdrachten maken en hierover contact houden met onze klanten

● Bestellen van materialen en voorbereiden van bekisting en wapening

● Verwerken meer- en minderwerk na oplevering

 

Je hebt:

● Minimaal MBO werk- en denkniveau

● Affiniteit met de bouw

● Een flexibele en collegiale instelling

● Ervaring is een pre maar schoolverlaters zijn ook welkom

 

Wil je meer informatie of wil je graag even kijken bij ons bedrijf? Kom vrijblijvend langs om kennis te maken. Wil je direct solliciteren, we maken graag een afspraak. Vul onderstaand formulier in of bel Willem van den Brink (06-57885881).

 

 

 


Je bent vrij om te bepalen hoe je werkdag eruitziet. Dit zou als volgt kunnen:

 

7:30: Je start de computer op en checkt je mailbox op offerte-aanvragen die binnengekomen zijn. Je boekt deze in het systeem zodat ze voor de gevraagde datum uitgebracht kunnen worden. Verder heb je nog wat mailtjes ontvangen met vragen over lopende offertes. Kleine vragen beantwoord je direct en vragen die wat extra uitzoekwerk vragen plan je in om later te behandelen.

 

8:00: Onder het genot van een bakje koffie praat je met je 3 directe collega’s even bij. Heb je nog iets meegemaakt? Ondertussen kijken we  naar de bekisting voor een groot project. Gaan we in 2 of in 3 fasen storten? Je werkt de bekisting daarna gelijk verder uit.

 

9:15: Het is pauze. Gelijktijdig met de collega’s van het bouwbedrijf en timmerfabriek drink je koffie. En er is ook nog eens iemand jarig geweest die op saucijzenbroodjes trakteert, mmm.

 

9:30: Je gaat verder met het uitwerken van bekisting en zorgt ervoor dat bestellijsten secuur worden ingevuld. De isolatie van deze klus moet ook nog besteld worden dus dat kan er gelijk achteraan. Ondertussen krijg je nog een belletje van een klant met de vraag wat een extra koekoek kost.

 

12:30: Van hard werken krijg je trek, dus houden we pauze. Omdat de zon schijnt gaan we buiten zitten.

 

13:00: Er ligt een stapel offerte-aanvragen op je bureau, tijd om die eens wat kleiner te maken. Een paar kleine kelders dus dat gaat snel!

 

15:00: Koffiepauze. Na de pauze start je met calculeren van een groot project. Je zet wat vragen uit bij leveranciers en ook de klant wil je nog even bellen om wat zaken te overleggen.

 

17:00: Tijd om af te ronden zodat je morgen weer verder kan met de grote calculatie.

 


Kom jij ons team versterken? Neem direct contact op!