VACATURE CHAUFFEUR / AUTOLAADKRAANMACHINIST

Ben jij behendig in sturen en hijsen en help je graag bij monteren? Bij Hardeman Kelderbouw zoeken wij een, bij voorkeur ervaren, vrachtwagenchauffeur / autolaadkaanmachinist.

 

Wat ga je doen?

● Rijden op onze nieuwste truck: de Volvo FH16 met aanhanger

● Materialen vervoeren tussen werkplaats en bouwlocatie om keldervloeren en kelderwanden te maken

● Bekisting en wapening voor zowel vloeren als wanden op de bouwplaats draaien

● Meehelpen met monteren van wapening en bekisting

● Afwisselend werk: de ene keer bijvoorbeeld 2 dagen op 1 klus, een andere keer heb je 3 klussen op 1 dag

● Divers transport voor Bouwbedrijf Hardeman

● Transporteren en eventueel plaatsen van kozijnen voor Timmerfabriek Hardeman

 

Je hebt:

● Rijbewijs CE en een geldige chauffeurspas

● Bij voorkeur certificaat TCVT en ervaring met autolaadkraan

● Affiniteit met de bouw

● Een flexibele en collegiale instelling

 

Wil je meer informatie of wil je graag even kijken bij ons bedrijf? Kom vrijblijvend langs om kennis te maken. Wil je direct solliciteren, we maken graag een afspraak. Vul onderstaand formulier in of bel / WhatsApp Willem van den Brink (06-57885881).

 

 

 


Om een indruk te geven, een werkweek kan er als volgt uitzien:

 

Maandag: Je gaat bekisting laden op de werkplaats, een mooie combi vol. Dit staat samen met ander kleimateriaal al klaar op pallets. Goed afbinden en je kan vertrekken. Het is een mooie rit naar Aerdenhout. De rest van de dag draai je bekisting samen met het team ter plaatse.

 

Dinsdag: Je gaat verder met bekisting draaien in Aerdenhout. Rond 11 uur staan de wanden klaar om gestort te worden met een betonpomp, dus kun je vertrekken. Je gaat naar Hilversum want daar gaan we 2 koekoekvloertjes storten. Dat is precies 1 kuub beton, een makkie. Op de terugweg naar de zaak pik je nog een schaftkeet op in Amersfoort en deze lever je af op de zaak.

 

Woensdag: Materialen om een keldervloer te maken staan klaar op de zaak. Deze neem je mee naar een klus dichtbij huis in Barneveld. Je neemt ook de prefab betonnen pompput mee. Deze kun je ook direct plaatsen. Je helpt de collega’s met de randkist van de vloer maken. Daarna draai je met de autolaadkraan de wapening in de vloer.

 

Donderdag: Je collega’s zijn een afzinkkelder aan het maken. Dat gaat net iets anders dus je neemt de juiste materialen mee vanaf de werkplaats. Je bent om 14 uur al klaar en daarom overleg je even met de planning wat handig is om te doen. Je kan het beste naar de werkplaats komen om de vracht voor de volgende dag klaar te zetten.

 

Vrijdag: De geladen vracht kun je afleveren in Gouda. Daarna rij je gelijk door naar Aerdenhout, de mooie klus waar je op maandag ook was. Samen met de collega’s ontkist je de wanden en laadt je alle materialen op de vrachtwagen. Het resultaat ziet er weer super uit, dat wordt een foto voor op de groepsapp! De opdrachtgever is er ook blij mee. Je eet en hapje en drankje en vertrek samen met het team weer naar de zaak.

 


Zin in? Neem direct contact op!