Hardeman als werkgever

Hardeman Kelderbouw is een organisatie waar de werknemers en het materieel op de eerste plek staan. Die twee gaan hand in hand, want wij geloven dat het werkplezier in zijn algemeenheid sterk afhangt van het werken met de juiste materialen en gereedschappen.

Onze werkwijze

Teamwork is enorm belangrijk bij Hardeman Kelderbouw. Wat op kantoor uitgewerkt en voorbereid wordt, zorgt ervoor dat onze collega’s goed voorbereid op pad gaan zodat eenieder weet waar hij aan toe is. Voordat de kelderbouwers richting de klus vertrekken, bekijken ze de planning voor die dag op het digitale planbord op de zaak. Eenmaal op de klus is de voorman degene die op basis van de werktekeningen, instructies en planning het team met kelderbouwers aanstuurt.

Werkzaamheden

Werken bij Hardeman Kelderbouw is variërend. We maken kelders onder woningen, parkeerkelders, zwembaden, keerwanden en een enkele keer een mestkelder. Meestal binnen een uur reistijd rondom Lunteren, zo kom je nog eens ergens!
Zoals gezegd, Hardeman Kelderbouw geeft veel om werkplezier. Op elke klus staat een van onze mobiele torenkranen of autolaadkranen. Zo zorgen we ervoor dat er nauwelijks gesjouwd hoeft te worden met alle materialen die benodigd zijn voor de klus.

Pas jij in ons team?

Om bij Hardeman aan de slag te kunnen moet je naast praktisch inzicht, goed kunnen functioneren in een systematiek van efficiënt bouwen. Naast hard werken houden we bij Hardeman Kelderbouw van gezelligheid op zijn tijd. De vrijdagmiddagborrel, het vieren van een jubileum of gewoon een gezellige BBQ, het hoort er allemaal bij.
Ben je benieuwd hoe onze collega’s het vinden om bij Hardeman Kelderbouw te werken? Lees dan HIER het verhaal van Wim Pol één van onze voormannen en bekijk ook onze openstaande VACATURES.