VACATURE (LEERLING) VOORMAN / KELDERBOUWER

Maak jij met jouw team onze projecten tot een succes? Wij zoeken een (leerling) voorman:

 

Wat ga je doen?

● Je leest de tekeningen en houdt de planning in de gaten

● Je houdt contact met de collega’s op kantoor

● Je werkt mee en stuurt jouw team van 3 à 4 kelderbouwers aan

● Je werkt aan afwisselende projecten. Soms ben je meerdere dagen op dezelfde klus, de andere keer doe je 2 projecten per dag

 

Je hebt:

● Interesse in de bouw, ervaring is niet vereist

● Een flexibele en collegiale instelling

● Inzicht om een team aan te sturen en de kar te trekken

 

Wil je meer informatie of wil je graag even kijken bij ons bedrijf? Kom vrijblijvend langs om kennis te maken. Wil je direct solliciteren, we maken graag een afspraak. Vul onderstaand formulier in of bel / WhatsApp Willem van den Brink (06-57885881).

 

 

 


Je werk is geen week hetzelfde. Het zou er zomaar zo uit kunnen zien:

 

Maandag: In Wekerom zijn we een zwembad aan het maken. Je gaat samen met je team en de kraanmachinist de wandwapening zetten en een deel van de bekisting. Ondertussen heb je contact met kantoor om het werk van de zwembad-installateur af te stemmen. Dit klusje is zo gepiept dus je rijdt door naar Apeldoorn waar drie koekoekvloeren gestort moeten worden. 

 

Dinsdag: Je gaat naar Urk om een vloer van een grote kelder te maken. Rond 14 uur ligt alles klaar om te storten. De betonmixers en betonpomp zijn er mooi op tijd dus na het eten kun je direct storten. Aan het eind van de dag kijk je terug op een productieve dag waarin je veel meters hebt gemaakt. De opdrachtgever is er ook blij mee en samen eet je een lekker visje.

 

Woensdag: De installateur in Wekerom is klaar dus het zwembad kan verder bekist en gestort worden. Na het storten rij je langs de zaak om een kar met materialen op te halen voor de volgende klus in Leusden. Daar ga je de vloer maken voor een kelder van 8 x 5 meter. Je collega met de autolaadkraan is hier ook bij en zelfs de vloerwapening is op maat dus dat gaat als een speer.

 

Donderdag: De vloer in Leusden kan gestort worden. Na het storten ga je naar Wekerom om het zwembad te ontkisten en isoleren.

 

Vrijdag: Vandaag zit je iets verder van huis, in Zandvoort ga je beginnen aan een grote klus. Voor deze hoofdaannemer werken we vaker, een fijne partij met een keurige bouwplaats. De vloer van een grote parkeergarage moet uitgekist en gevlochten worden, hier ben je volgende week ook nog wel even mee bezig! Aan het eind van de dag keer je met een voldaan gevoel naar de werkplaats. Samen met de collega’s van het bouwbedrijf en timmerfabriek doe je nog een hapje en drankje in de kantine.

 


Kom jij ons team versterken? Neem direct contact op!