Word kelderbouwer bij Hardeman!

Kelders bouwen is mooi werk. In de buitenlucht bouw jij met jouw collega’s aan kleinere en grotere kelders. Ook bouwen we met regelmaat een zwembad. Soms ben je meerdere dagen op dezelfde klus en de andere keer doe je twee projecten per dag. Volop afwisseling dus. Bouw jij mee aan perfecte kelders? Kom werken bij Hardeman!

 

De functie in het kort:
• Met behulp van onze eigen kranen en je collega’s plaats je het wapeningsstaal, wordt de keldervloer gestort en plaats je de stalen systeembekisting voor de wanden;
• De voorman draagt zorg voor het goede verloop van het project. Een beetje technisch inzicht is wel gewenst;
• Je werkt altijd in teamverband: samen zet je je in voor de bouw van een goede kelder;
• Je werkt met goed materieel. Het zware werk laten we over aan onze kranen en andere hulpmiddelen;
• Na opgedane ervaring bieden we je de mogelijkheid om door te groeien naar voorman.

 

Zie jij zo’n baan wel zitten?
We zijn blij om te horen dat je geïnteresseerd bent in een baan bij Hardeman Kelderbouw. We zorgen er natuurlijk voor dat alles wat bij het werk hoort, zoals salaris, arbeidsvoorwaarden, pensioen, goed is geregeld. Onze slogan is niet voor niets ‘gewoon goed geregeld’.
Graag nodigen we je uit om binnenkort langs te komen om kennis te maken. Je bent van harte welkom voor een kop koffie en eventueel een keer mee te draaien. Als je vragen hebt, staan we uiteraard ook graag voor je klaar om deze te beantwoorden. Bel of app Willem (06 578 85 881) voor meer informatie of om een afspraak te maken. Je kunt ook een mail sturen naar w.vandenbrink@hardemankelderbouw.nl.